O nama

Ko je Dediks Kids

Mi se bavimo vašom decom, dođite i uverite se.

 

Dediks kids je  privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije rešenjem broj 022-05-28/2013-07 od 18.11.2013. godine. Naša namera od samog osnivanja ustanove jeste da do najsitnijih detalja Vašoj deci obezbedimo siguran boravak, kvalitetnu edukaciju i adekvatnu negu.

 

Zaposleni u našoj ustanovi su kvalifikovani stručnjaci u radu sa decom, te odgovorno tvrdimo da je boravak Vašeg i našeg deteta bezbedan, edukativan i zabavan. Kod dece podstičemo intelektualne i komunikativne sposobnosti, logičko-matematičko mišljenje, govorne, muzičke, likovne i dramske sposobnosti, socioemocionalni razvoj i razvoj motorike.

 

Uz nas će mališani graditi čvrst temelj za dalje usavršavanje.

U izboru stručnog osoblja koje će raditi u našoj predškolskoj ustanovi rukovodili smo se činjenicom da dete mora biti najvažnije u radu, da oseti ljubav i poštovanje onih koji se brinu o njemu.

Da bismo odrzali kvalitet rada, bezbednu i podsticajnu sredinu za razvoj srećnog deteta, birali smo stručan kadar sa iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta.

U radu posebnu pažnju posvećujemo saradnji sa roditeljima. Ponosimo se činjenicom da smo tu za decu koliko i za roditelje da ih posavetujemo, pružimo podršku i pomognemo da prevaziđu izazove odrastanja.

Pišite nam
Budite slobodni da nam se obratite ukoliko imate bilo kakvih pitanja.